2464051600 6972396679 Τρανόβαλτο, Κοζάνης ternmarm@otenet.gr
 
 
     
    ΕΜΠΕΙΡΙΑ 46+ ΧΡΟΝΩΝ
ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 
     
   
     
 
 
 
 
 
   
     
     
  εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ” η οποία βρίσκεται στο Τρανόβαλτο Κοζάνης, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά στην εξόρυξη, την επεξεργασία και την εμπορία μαρμάρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  
     
     
  Ιδρύθηκε το 1978 με την επωνυμία “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ” αποτελόντας μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στην Δυτική Μακεδονία που εξειδικεύεται στην εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρου.  
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και χρειάζεστε μάρμαρα, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτούνται για να
ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση και πρόκληση.

 
 
 
 
 
 
 

Ποιότητα
Η εταιρεία μας παρέχει μάρμαρα υψηλής ποιότητας, τα οποία προέρχονται από τα ιδιωτικά μας λατομεία στην περιοχή Τρανοβάλτου.
 
 
 

Σύγχρονος Εξοπλισμός
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία, τα οποία μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.
 
 
 

Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση
Προσφέρουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και προσέγγιση, σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου σας, επιδιώκοντας την άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 

Εξαγωγές Μαρμάρων
Πραγματοποιεί εξαγωγές σε Γερμανία, Αλβανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Αυστραλία, Κίνα, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού.
 
 
 
 
 
 
     
  ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΣ


Τα μάρμαρα Τρανοβάλτου αποτελούν έναν από τους πιο επιφανείς φυσικούς πόρους στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Η περιοχή Τρανοβάλτου, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
     
   
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε απορία
σχετική με τα προϊόντα μας.

 
  2464051600 & 6972396679