2464051600 6972396679 Τρανόβαλτο, Κοζάνης ternmarm@otenet.gr
hero image
 
  ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ
Εξόρυξη, Επεξεργασία & Εμπορία Μαρμάρου Τρανόβαλτο Κοζάνη
 
     
  Η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ” η οποία βρίσκεται στο Τρανόβαλτο Κοζάνης, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά στην εξόρυξη, την επεξεργασία και την εμπορία μαρμάρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδρύθηκε το 1978 με την επωνυμία “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ” αποτελόντας μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στην Δυτική Μακεδονία που εξειδικεύεται στην εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρου. Σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, χάρη στην ποιότητα των μαρμάρων που προσέφερε καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση.
 
     
  Το 1994, μετατράπηκε σε ΑΕ συνεχίζοντας το έργο της, με το ίδιο μεράκι, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 

Η εταιρεία μας αποτελεί μια σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγή μαρμάρων.

Ξεκινάει από το πρώτο στάδιο της εξόρυξης του μαρμάρου, έπειτα στην επεξεργασία και καταλήγει στο στάδιο της πώλησης τελικών προϊόντων άριστης ποιότητας.
 
 
 
 
 
     
   
     
     
 
ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΣ


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και τεχνογνωσία, καθημερινά, εξορύσσουμε τα μάρμαρά μας από τα λατομεία της περιοχής Τρανοβάλτου, με σύγχρονους τρόπους παραγωγής, με ασφάλεια και το μέγιστο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τα ορυκτολογικά χαρακτηριστικά, ειδικότερα η λεπτό-κρυσταλλικότητα και οι φυσικές μηχανικές ιδιότητες του, έχουν καταστήσει το μαρμάρο Τρανοβάλτου σε  ένα από τα γνωστότερα μάρμαρα του ελληνικού χώρου και σε ένα από τα καλύτερα μάρμαρα παγκοσμίως.

Μάρμαρο εξαιρετικής ποιότητας που κοσμεί πλατείες, δημόσια κτίρια, χώρους και κατοικίες ανά τον κόσμο και η αξία του παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.
 
     
 
 
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας βρίσκονται έξω από τον οικισμό Τρανοβάλτου, σε μια έκταση 42 στρεμμάτων, με κτιριακές εγκαταστάσεις 1500τμ, σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εργάζεται με κέφι και αγάπη για το μάρμαρο και την μοναδική ομορφιά του.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εργάζεται καθημερινά με μεράκι και σχολαστικότητα, προκειμένου να σας εξασφαλίσει μάρμαρα υψηλής ποιότητας, στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Η μέγιστη παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου είναι 20000m2 το χρόνο. 

Η εταιρεία μας, διαθέτει τα προϊόντα της σε χονδρική και λιανική πώληση, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
     
 
 
 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  Οριζόντιο 1Μ 582
  Οριζόντιο 2
  3 Κόφτες Μαρμάρων
  Πολύλαμο
  Λειαντική Πλακών
  Αντλία Γεώτρησης
  Βεντούζα Μαρμάρων
  Φρέζα Χτυπημ. Μαρμάρων
  2 Γερανογέφυρες
  Κλαρκ Komatsu
  Βιολογ Καθαρ Ν 1892/90
  2 Αντλίες Νερού
  Αντλία Μαρμαροπολτού
  Γερανογέφυρα Ν 1892/90
  Πολυλαμο 2 Ν 171892/90
  Λειαντική Μαρμάρων Ν 1892/90
  Πλυστικό Μηχανημάτων
  Μονόλαμο ΒΜ Ν 1892/90
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Παράδοση χρόνων 
στο χώρο των μαρμάρων

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, με μάρμαρα υψηλής ποιότητας.
 
 
 

 


 

 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΗΛ: 2464051600
 
     
     
  Η πολυετή ενασχόληση της εταιρεία μας στο χώρο τον μαρμάρων, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, τα άριστης ποιότητας μάρμαρα που προσφέρουμε και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε αποτελούν τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία μας, έχει προμηθεύσει με μάρμαρα ένα μεγάλο αριθμό πελατών και έχουν δημιουργηθεί σημαντικά έργα στην Ελλάδα και όχι μόνο.
 
     
     
  Παράλληλα, πραγματοποιεί εξαγωγές σε Γερμανία, Αλβανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Αυστραλία, Κίνα, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η προμήθεια των καλύτερων μαρμάρων στην τοπική και διεθνή αγορά καθώς και τη διασφάλιση των αναγκαίων ποσοτήτων για έργα μεγάλης κλίμακας σε Ελλάδα και εξωτερικό.