2464051600 6972396679 Τρανόβαλτο, Κοζάνης ternmarm@otenet.gr
hero image
 
     
     
  ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΣ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ | Εξόρυξη, Επεξεργασία & Εμπορία Μαρμάρου Τρανόβαλτο Κοζάνη


Τα μάρμαρα Τρανοβάλτου αποτελούν έναν από τους πιο επιφανείς φυσικούς πόρους στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Η περιοχή Τρανοβάλτου, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, φημίζεται για την πλούσια παρουσία μαρμάρου υψηλής ποιότητας και μοναδικής ομορφιάς.

Τα μάρμαρα Τρανοβάλτου διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους και τις διαφορετικές αποχρώσεις και υφές που προσφέρουν. Από τα λευκά και γκρι μάρμαρα μέχρι τα πιο εντυπωσιακά μάρμαρα με χρωματικές αντανακλάσεις και μοτίβα, τα μάρμαρα Τρανοβάλτου καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αισθητικών προτιμήσεων.
 
     
   
 
 
 
 
  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

Η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ” η οποία βρίσκεται στο Τρανόβαλτο Κοζάνης, διαθέτει και σας προσφέρει μάρμαρα Τρανοβάλτου υψηλής ποιότητας και στις διαστάσεις που τα χρειάζεστε προκειμένου να ολοκληρώσετε τις κατασκευές που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
     
    Τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, ενώ αποστέλλονται άμεσα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.   
     
     
 
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
     
  Η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των μαρμάρων μας τα καθιστούν ιδανικά για χρήση σε διάφορες εφαρμογές, όπως δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κατασκευές, γλυπτά και διακοσμητικά στοιχεία.

Επιπλέον, η ευελιξία στην επεξεργασία τους και η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων σχεδίων τα καθιστούν προσιτά σε διάφορους τομείς της αρχιτεκτονικής και του design.
 
     
     
  Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των τεχνικών επεξεργασίας, τα μάρμαρα Τρανοβάλτου συνεχίζουν να αποτελούν μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες παγκοσμίως.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας.